Tihti on inimeste toitumine kiire elutempo tõttu paigast ära. Süüakse palju rasvast ja töödeldud toitu, liialdatakse kohvi, tee ja alkoholiga. Lisaks stress ja vähene liikumine, mis viib kogu organismi pH tasakaalust välja.

Sind ohustavad:

  • ülekaal
  • väsimus
  • energiapuudus
  • risk haigestuda

Happe-alus tasakaal sõltub toitumisest!

„Mida rohkem jääb kudedesse orgaaniliste hapete vaheaineid, seda happelisemad on koed ja seda vähem saab organism energiat kätte. Tervise hoidmiseks tuleks süüa 50% happelisi ja 50% aluselisi toite.“

Dr. Riina Raudsik
Happelised toiduainedAluselised toiduained
LihaAedviljad
PiimatootedPuuviljad
JahutootedRohelised köögiviljad
KüpsetisedKaunviljad
MaiustusedMarjad
AlkoholPähklid, seemned

Kas Sina tarbid neid toiduaineid IGA PÄEV võrdses koguses?

Kui kõik meie keha protsessid toimivad hästi, ei pea me oma keha pH-taseme pärast muretsema – keha reguleerib ennast loomulikult ja automaatselt ise.
Kuid kui meie toitumine on happelisuse poole kaldu, aitab keha aluselisemaks muuta 4 soola lisand.

Euroopa Toidustandardi Ameti poolt on sõltumatult tõestatud, et aluselised soolad aitavad:

  • Hoida energiat, pannes aluse energiat säästvale ainevahetusele. Väsimus ning kurnatus vähenevad.
  • Toetada vere tervist. Hoogustub punaste vererakkude teke, hapniku transport kehas paraneb, väheneb ummistuste oht.
  • Tugevdada mõistust. Neurotransmissioon, närvisüsteem, kognitiivsed ja psühholoogilised funktsioonid on toetatud.
  • Parandada seedimist, soodustades seedeensüümide normaalset talitust.
  • Hoida rakkude kaitsevõimet oksüdatiivse stressi eest, toetades immuunsüsteemi.
  • Tagada lihaste hea toimivus, mõjutades rakumembraane, proteiini sünteesi ja sidekude.

Toeta oma keha 4 soola lisandiga!

Telli siit